cabix_outdoor_bagsidefoto-1_edited.jpg

hjertestarter og udendørs skabe

Hos os finder du kvalitetsprodukter fra ZOLL, CABIX og CLAUS ANDERSEN

Hjertestartere i hele Danmark

Vi er din specialist i hjertestartere

Hos Førstehjælp112 finder du udelukkende kvalitetsprodukter fra ZOLL, CABIX og CLAUS ANDERSEN

 

Vi tilbyder markedets førende produkter til konkurrencedygtige priser. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du er interesseret i et uforpligtende tilbud, har spørgsmål til din hjertestarter, vejledning om udstyr eller en af vores mange kurser.

Kvalitetsprodukter fra ZOLL, CABIX og CLAUS ANDERSEN

Vi tilbyder markedets førende produkter til konkurrencedygtige priser. 

Vi har en attraktiv serviceaftale - fordi vi passer godt på din hjertestarter

IMG_2453.JPG

HJERTESTARTER & SKAB

AED 3 hjertestarter + udendørs hjertestarterskab

 

ZOLL AED 3 hjertestarter er nem at bruge, nem at vedligeholde og nem at eje.

 

Det indbyggede Real CPR Help® giver førstehjælpere uovertruffen støtte, så de kan yde hjertelungeredning (HLR) med selvtillid og overblik. 

dkk 17.500,00 ekskl. moms

HJERTESTARTER

AED 3 hjertestarter

 

ZOLL AED 3 hjertestarter er nem at bruge, nem at vedligeholde og nem at eje.

 

Det indbyggede Real CPR Help® giver førstehjælpere uovertruffen støtte, så de kan yde hjertelungeredning (HLR) med selvtillid og overblik. 

dkk 12.500,00 ekskl. moms

HJERTESTARTERSKAB

CA HSS hjertestarterskab

Udendørs hjertestarterskab med alarm, varme og ventilation.

Skabets alarm aktiveres ved åbning af lågen for at skabe opmærksomhed.

CA HSS100 hjertestarterskab er robust og vejrbestandig og giver ultimativ beskyttelse dag og nat – året rundt. 

dkk 6.595,00 ekskl. moms

HJERTESTARTERSKAB

Cabix Outdoor skab

Udendørs hjertestarterskab med overvågning, alarm, lys, varme, klimastyring og strømbesparende teknologi. 

 

Cabix Outdoor er udviklet med teknologi, der sikre at hjertestarteren altid opbevares under de anbefalede forhold og samtidig overvåger, om hjertestarteren er anbragt i skabet – og er klar til brug. 

dkk 6.595,00 ekskl. moms

HJERTESTARTER

ZOLL AED PLUS

ZOLL AED Plus hjertestarter guider dig igennem hele genoplivningen. Den indbygget REAL CPR Help måler og registrerer, hvordan du giver hjertemassage – og giver dig feedback, der guider dig til at gøre det rigtigt.

dkk 8.400,00 ekskl. moms

Hjertestop

Hvert år rammes ca. 5.400 danskere af pludseligt, uventet hjertestop uden for hospitalerne. Cirka 16 % af disse personer overlever (2018). Hjertestop rammer mennesker i alle aldersgrupper, men risikoen stiger med alderen.

Chancen for at overleve et hjertestop stiger markant, hvis man omgående yder livreddende førstehjælp ved hurtigt at kunne erkende, at der er hjertestop, omgående starter hjertelungeredning (HLR) og forsøger at fremskaffe en hjertestarter hurtigst muligt.

HLR består grundlæggende af to handlinger: brystkompressioner for at skabe blodcirkulation og indblæsninger for at levere ilt til kroppen. Dermed kan man i en begrænset periode beskytte de vitale organer som hjertet og hjernen mod varig skade. 

HLR alene vil sjældent kunne ”genstarte” hjertet. Det vil i de fleste tilfælde kræve elektrisk stød/defibrillering fra en hjertestarter, som er den mest effektive behandling ved hjertestop.

Skal flere overleve deres hjertestop, kræver det, at vi i Danmark udbreder kendskabet til HLR og øger tilgængeligheden af hjertestartere samt villigheden til at bruge dem. På den måde vil flere kunne overleve et hjertestop i fremtiden.

Hvad er en hjertestarter?

En hjertestarter kan ”genstarte” hjertet efter hjertestop ved at give et eller flere elektriske stød gennem brystkassen

En hjertestarter er et lille, transportabelt, batteridrevet apparat, der kan analysere hjerterytmen og afgive et stød, ”genstarte hjertet” hvis indiceret. Til hjertestarteren følger stødelektroder, der skal sættes på brystkassen. Når hjertestarteren tændes, vil den guide dig gennem hele processen.

 

En hjertestarter er sikker og effektiv at bruge for lægfolk og sundhedsfagligt personale. Lægfolks brug af hjertestarter gør det muligt at afgive stød, mange minutter før den professionelle hjælp overtager, hvilket øger sandsynligheden for overlevelse markant.

 

Når et hjertestop opstår, er der i begyndelsen ofte ”elektrisk kaos” i hjertet, hvilket betyder, at hjertet ikke trækker sig ordentligt sammen og derfor ikke pumper blodet rundt i kroppen.

 

Hvis stød anbefales, vil hjertestarteren fortælle, at man skal trykke på den blinkende stødknap. Hvis stød ikke er muligt, vil hjertestarteren fortælle, at man straks skal starte HLR. Det er ikke muligt at komme til at støde, hvis hjertestarteren ikke anbefaler dette.

Skrivning på et tastatur

Vi er klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at give et kald, sende en e-mail eller udfylde vores kontaktformular for at komme i kontakt med os.

sikkerhed

kurser

hjertestarter

Hjertestarter

Opbevaring

Serviceaftale

kontakt

Førstehjælp112 ApS

+45 42 32 19 66

kontakt@foerstehjaelp112.dk

Bergthorasgade 32, 2300

CVR 40616365