top of page

om os

Et samarbejde med Førstehjælp112 ApS er en garanti for professionel rådgivning omkring brandforebyggelse, brandbekæmpelse, beredskabsøvelser, førstehjælp og levering samt service af hjertestartere.

Vi er din samarbejdspartner i sikkerhed

Vi har alle en baggrund i beredskabet

 

Jeg hedder Søren Nielsen og er direktør og ejer af virksomheden Førstehjælp112 ApS. Jeg er uddannet inden for beredskabet og har små 30 års erfaring fra blandt andet Hovedstadens Beredskab at trække på.

Når jeg ikke er på kontoret, så er det ofte mig selv der står og underviser, eller yder rådgivning hos kunden.

Førstehjælp112 ApS har eksisteret siden 2015, og har leveret mange hjertestartere og afholdt en hel del kurser i både førstehjælp og brandbekæmpelse, samt rådgivet om brandforebyggelse. 

 

Et samarbejde med Førstehjælp112 er en garanti for professionel rådgivning omkring brandforebyggelse, brandbekæmpelse, førstehjælp og levering samt service af hjertestartere.

Praktisk erfaring med brand og førstehjælp

Vi har gennem vores daglige virke som både Brandmænd, Paramedicinere og Ambulancebehandlere i beredskabet, stået over for mange mennesker og pårørende i svære situationer, f.eks.:

 

- Hjertestop (barn og voksen)

- Kramper

- Feberkramper

- Blodprop i hjertet

- Allergisk shock

- Lavt blodsukker (Insulinshock)

- Blodprop i hjernen

- Vejrtrækningsbesvær

Den erfaring vi dagligt høster igennem vores arbejde, arbejdes ind i kurserne, og vi bestræber os på at bringe tingene ned på jorden. Førstehjælp og brandbekæmpelse er håndværk, der ikke skal gøres sværere end det er!

Unikke kompetencer

 

Med vores team får du god og gedigen undervisning og erhverver derigennem brugbar viden og praktiske færdigheder.

 

Vores instruktører har mange års erfaring fra Hovedstadens Beredskab, Falck og Beredskabsstyrelsen, og har tillige stor undervisningserfaring.

Alle instruktører er godkendte førstehjælpsinstruktører gennem Dansk Førstehjælpsråd, og medlemmer af FSFI - Foreningen af Selvstændige FørstehjælpsInstruktører.
 

Vores førstehjælpskurser overholder Dansk Råd for genoplivning samt Dansk Førstehjælpsråds anbefalinger og krav til undervisning og udstyr. Ligeledes overholder vi naturligvis de gældende Covid-19 retningslinjer for undervisning, møder og rådgivning. 

 

Sammen slukker vi brande og redder liv

Forskellige virksomheder og institutioner kræver forskellige løsninger. Det er derfor vigtigt for os, at vi finder en løsning sammen, der passer til netop jeres virksomhed eller institution.

 

Man vil derfor opleve at vi spørger ind til opgaven, så vi kan tilpasse undervisningen efter jeres ønsker og behov. Når det er sagt, så kender vi også vores begrænsninger, og derfor siger vi også nej til opgaver vi ikke kan stå 100% inde for. 

 

Med Førstehjælp112 ApS får du en solid og ærlig samarbejdspartner til din virksomhed.

download (5).png
download.png
Coop-Danmark-logo-til-reference-om-deres
novo-nordisk-1-logo-png-transparent.png
download (4).png
download (1).png
  • Facebook
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Instagram

Førstehjælp112 er en professionel virksomhed, der dagligt hjælper mange virksomheder med førstehjælpskurser, brandbekæmpelse, brandeftersyn, brand- og evakueringsøvelser samt levering og service af hjertestartere.

Med vores team får du enestående undervisning og unikke kompetencer.

Vi har konkurrencedygtige priser på vores kurser og hjertestartere og tænker i løsninger, for at gøre det lettere at være kunde hos os.

Med Førstehjælp112 ApS får du en solid og ærlig samarbejdspartner til din virksomhed.

Skrivning på et tastatur
Original.png

Vi er klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe, sende en e-mail eller udfylde vores kontaktformular for at komme i kontakt med os.

bottom of page